Een plek waar iedereen zich welkom voelt

Al vanaf haar 18 jaar droomt Patsy Goiris van een babyspeciaalzaak. Maar liefst twintig jaar lang blijft dit idee sluimeren in haar achterhoofd. Op 1 maart 2008 opent De Knuffelbeer in het centrum van Temse voor het eerst de deuren. Het succes volgt meteen…

Patsy Goiris is zelf een fiere mama van Evelyn en Brent. Ze vindt het heerlijk om haar eigen ervaringen te delen met toekomstige of kersverse mama’s en papa’s. Patsy geeft haar klanten talrijke praktische tips en helpt zo jonge ouders persoonlijk op weg.

Altijd welkom

Samen met haar enthousiast team maakte ze van De Knuffelbeer een plek waar iedereen zich meteen welkom voelt. Voor kinderen die een nieuwe outfit moeten krijgen, wordt geduldig alle nodige tijd uitgetrokken.

Persoonlijke service

Een persoonlijke service staat bij De Knuffelbeer centraal. Wanneer gewenst worden grotere aangekochte items aan huis geleverd. Alles wordt netjes gemonteerd zodat je gekochte spullen volledig gebruiksklaar zijn. Waar nodig geven we persoonlijke toelichting voor een correct gebruik.

Knuffelbeer?

De naam van de winkel is gekozen met onze kleintjes in gedachten. Ze kunnen nog niet lezen, maar de grote beer op onze ramen herkennen ze meteen.

In hartje Temse

De Knuffelbeer woont en slaapt in het centrum van Temse. Je vindt er altijd vlot een parkeerplaatsje vlakbij. Onze deuren staan tijdens de openingsuren – letterlijk – altijd open. Buiten de openingsuren ben je welkom op afspraak.