Iedereen vindt een passend cadeautje

Kies voor De Knuffelbeer als babyspeciaalzaak voor je geboortelijst. Je vindt bij ons alles om je baby te verzorgen, mee op pad te nemen, te kleden, te wassen, te laten slapen,… Tijdens het samenstellen van je geboortelijst trekken we alle nodige tijd uit. Je mag rekenen op persoonlijk advies en tal van gerichte tips.

Kom tijdig langs voor het bespreken van je geboortelijst. Vanaf dat je het geslacht weet, is het moment voor de geboortelijst aangebroken. Zo zorgen we er voor dat alles tijdig klaarligt.

Best maak je vooraf een afspraak. Dan maken we alle nodige tijd vrij om de volledige geboortelijst grondig te bespreken. Dit kan ook buiten onze openingsuren. Contacteer ons hier voor een afspraak.

Interesse in een geboortelijst bij De Knuffelbeer, maar nog niets beslist?

Kom dan vrijblijvend langs voor een gratis informatiepakket. Dit bevat informatie over onze aanpak voor geboortelijsten, verschillende folders, praktische tips, …

Waarom een geboortelijst bij De Knuffelbeer?

Eerlijk en persoonlijk advies van ervaren mama’s

We voorzien tijdens onze afspraak alle nodige tijd om te bespreken wat je allemaal nodig hebt. We laten je daarbij tal van dingen zien zodat je met kennis van zaken de juiste keuzes maakt.

Waardebon van 10%

Bij het afsluiten van je geboortelijst ontvang je een waardebon van 10% op de totale waarde van de aankopen.

Ook voor broer of zus

Bij een tweede kindje biedt een geboortelijst bij De Knuffelbeer een mooie gelegenheid om ook kinderkleding (tot 14 jaar) uit te kiezen voor broer of zus.

Weinig verplichtingen, géén voorschotten

Je bent alleen verplicht om de seizoensgebonden kleding en de grotere bestelde stukken op je geboortelijst aan te kopen. Je betaalt geen voorschot.

Een passend cadeautje voor elk budget

Binnen ons totaalaanbod vind je alles om een gevarieerde geboortelijst op te maken. Zo hebben we voor elk budget een passend geboortecadeautje.

Alle gekozen spulletjes in een kast

We presenteren de geselecteerde spulletjes van elke geboortelijst op een mooie manier in een kast. Alles staat zo netjes verzameld, aangevuld met het geboortekaartje van je baby.

Online bestellen & opvolgen

Wanneer het voor familie, vrienden en kennissen moeilijk past om in De Knuffelbeer langs te komen, kunnen zij steeds kiezen, bestellen en betalen via je persoonlijke online geboortelijst. Je volgt in een beveiligde omgeving online de verkoop van je geboortelijst op.

Een leuke verrassing

Als blijk van waardering om voor De Knuffelbeer te kiezen, ontvang je van ons nog een leuke verrassing. Rarara, wat zou dit zijn?

Maak vandaag nog je afspraak voor een geboortelijst bij De Knuffelbeer.


Geen keuze kunnen maken?

Kies dan voor een cadeaubon.